İzleyiciler

12 Ocak 2013 Cumartesi

markamil

http://www.markamil.com/

Site 4 ana kategoriden oluşuyor. Bayan - Erkek - Kozmetik - Aksesuar kategorilerinde bir çok marka sizleri bekliyor. Firmada kredi kartlarına özel avantajlar mevcut:

*BONUS KARTINIZ İLE YAPACAĞINIZ BÜTÜN ALIŞVERİŞLERİNİZ İÇİN PEŞİN FİYATINA 4 TAKSİT İMKANI BÜTÜN BONUS KARTLAR KAMPANYAYA DAHİLDİR.
*AXESS KARTINIZ İLE YAPACAĞINIZ BÜTÜN ALIŞVERİŞLERİNİZ İÇİN PEŞİN FİYATINA 4 TAKSİT İMKANI
*WORLD KART İLE YAPACAĞINIZ BÜTÜN ALIŞVERİŞLERİNİZ İÇİN 12 TAKSİT İMKANI
Üstelik 50 tl ve üzerinde yapacağınız alışverişlerde kargo ücretsiz. 

Tigi:

Bed Head:

Loreal:

Rainwalker:

Diğer onlarca marka için sizi MarkaMill sitesine davet ediyoruz. Firmamızı bir de kendilerinden dinleyelim: 25 yılı aşkın süredir imalat ve perakende sektörlerinde ticari faaliyette bulunan kurumsal kimliğe sahip firmamız müşteri memnuniyetini kendi hazinesi olarak biliyor ve sunduğu ürün kalitesi, güvencesi, üst düzey güvenli alışveriş sistemiyle, kargo ve iade şartları gibi konularda da her zaman müşterileri yararına hareket ediyor.
Davet yoluyla üye kabul eden sitelerin aksine eşitlik prensibi ile herkese açık olan sitemiz, üyeleri için keyifli, kolay, rahat ve sürprizlerle dolu alışverişin kapılarını aralıyor. Markamil'den yapacağınız alışverişlerde indirim avantajınızın yanında her alışverişlinizde kazanacağınız MARKAMİL (MP) puanlarınızla, bir sonraki alışverişlerinizde ekstra indirimlere sahip oluyorsunuz. Hatta MP'lerinizi biriktirerek 6 aylık dönemsel alışverişiniz sonunda birikmiş MP'lerinizle duyuracağımız kampanya ve çekilişlerde muhteşem, sürpriz hediyeler kazanma şansınız var. Kısacası alışveriş ettikçe siz kazanıyorsunuz biz de sizi kazanıyoruz.
Sizler de bu özel topluluğun bir parçası olmak ve birlikte kazanmak istiyorsanız hemen güvenle, gülümseten alışverişe başlayabilirsiniz.

Firmamızın sizlere hediyesi de var. 1 okuyucumuz resimdeki kıyafetlerden istediğini seçebilecek:


Kampanya Şartlarımız:

*Siteye üye olun: Üye Ol
*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuz da duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız 26 Ocakta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder