İzleyiciler

12 Ocak 2013 Cumartesi

http://www.kaliteyitaniyalim.com

Serap Koç Tasarım Rüzgarı

Merhaba değerli okuyucularım,

Bugün sayfamızın oldukça değerli bir konuğu var. Ünlü Modacı, dünya starlarının tercihi, tasarımları ile Türkiye'nin adını yurtdışına taşıyan Modacı Serap Koç hanım sizlerle.



Modacı Serap Koç hanımefendiyi bir çoğumuz yakından tanıyoruz. Ünlü tasarımları, gerek gazetelerde, gerekse magazinde sık sık haberlere konu oluyor. Kendisini tanımayanlar için sitemizde tanıtmak istiyoruz:  



Serap Koç 25 Haziran 1977 Almanya/Münih te doğan ve büyüyen tasarımcının modaya olan ilgisi çocuk yaşlarda başladı. International Designers Foundation; üyesi olan modacı Ricky Martin, Enrique iglesias, Lou Bega, Sandra Bullock, Melanie Griffith, Sisqo gibi birçok dünya starını giydirdi. Avrupa'da birçok moda fuarları ve defileleri oldu. Modacının tüm tasarımları dünya çapında çok talep görmekte ve dünyanın her yerinde özel butik ve mağazalarda satışa sunulmaktadır.

 


Yurt içi ve yurt dışından online alışveriş olanağı sağlayan bir çok internet sitesinde hazırladığı koleksiyonlar,ve özel tasarımlarına ulaşabilmek mümkündür. Ayrıca tasarımcının kişisel ve e-ticaret sitesi yapım aşamasındadır.

 


Serap hanımın tasarımlarına baktığımız da bu başarının tesadüf olmadığı belli oluyor. Birbirinden özel elbiseler, tunikler, taytlar, etekler ve hatta bustiyerler sizleri Serap KOC - Fashiondesigner sayfasında  bekliyor. Bu modellerin yanı sıra her senenin modası ışıltılı elbiseler Modacı Serap Koç hanımın tasarımları arasında yer alıyor:



Sizlere güzel bir hediyemiz olacak. Bir okuyucumuz Modacı Serap Koç tasarımı elbiseye sahip olacak. Üstelik kazanan kişi aşağıda ki modellerden istediğini seçebilecek:

                                    Bedenler: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Bedenler: 36, 38, 40, 42                                                               Bedenler: 36, 38, 40, 42, 44, 46  


Kampanya Şartlarımız:

*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası
*:Fan sayfasında beğendiğiniz bir ürünü paylaşın + yorum yazın
Önemli not: Beğendim-güzel gibi yorumlar değil bir iki cümleden oluşan yorumlar olmasını rica ediyoruz.

Kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.

Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.

Kampanyamız  24 Ocakta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder