İzleyiciler

12 Ocak 2013 Cumartesi

Blog Hocam’ın 2. Yaşına Özel Ödüllü Çekiliş

Blog Hocam’ın 2. Yaşına Özel Ödüllü Çekiliş

113 yorum
Blog Hocam’ın 2. yılını devirmeye az kaldı. 2 sene boyunca yazılarımı ilgiyle okuyan,  blogumu takip eden, yorumlarıyla ve mesajlarıyla bana destek olan okuyucularıma bir sürpriz yapma niyetindeydim.

2013 yılında yapmayı düşündüklerimi yazdığım yazımda sponsorluk tekliflerine karşılık ücret almak yerine okuyucularıma hediyeler dağıtmayı düşündüğümden bahsetmiştim. Bu fikrimi belirttikten bir kaç gün sonra İndirimlr.com sitesinden Eylül hanım benimle irtibata geçti. Kendisine Blog Hocam’ın 2.yaşına özel düzenleyeceğim etkinliğe sponsor olabileceğini söyledim. Sağolsun ilgi gösterdi ve bu etkinlik için güzel bir bütçe ayırdı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederek firmaları hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.

İndirimlr Nedir?

İndirmlr, sizin için internetteki en iyi indirimleri ve fırsatları bulup, bunları size bir çatı altında toplayan en faydalı ve akıllı alışveriş sitesidir. Indirimlr.com’da giyim, ayakkabı, aksesuar, moda, ev dekorasyonu, elektronik-eğlence, bilgisayar, ev-bahçe, spor ürünleri ve sağlık-güzellik markalarını bir arada bulabilir, dilediğiniz ürünü birçok online indirim kampanyası ile en ucuza satın alabilirsiniz.

Ödüller

- 1 kişiye tablet bilgisayar (Büyük ödül)
Bilgisayar_1704118

- 1 kişiye USB kablosuz nano optik mouse
frisby-fm-55wm-x

- 1 kişiye kitap okuma lambası
kitap-okuma-ışığı_166763
- 1 kişiye 3 boyutlu puzzle
showimage

Çekilişe Katılım Şartları

Ödüllü çekilişe katılmak için yapmanız gereken şey aşağıdaki çekilişe ait duyuru metnini bir blog yazısı olarak blogunuzda yayınlamanız. Yazı başlığı olarak anlamlı olmak şartıyla istediğinizi yazabilirsiniz. Ayrıca zorunlu olan metnin altına veya üstüne kendi metninizi de yazabilirsiniz. Ancak yazınızda, aşağıdaki metin değişmeden yer almalı.

!!! Metindeki linkleri kaldırmamanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

-----------------ÇEKİLİŞ METNİ------------------
Blog Hocam 2. yaşına ödüllü bir çekiliş düzenleyerek merhaba diyor. İndirimlr sponsorluğunda düzenlenen bu çekilişte 4 kişiye hediye güzel hediyelerimiz olacak. Büyük ödül tablet bilgisayar. Siz de bu hediyelerden birine sahip olmak istiyorsanız katılım bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz.
-----------------ÇEKİLİŞ METNİ------------------



Ekstra +1 Çekiliş Hakkı

Yukarıdaki metni içeren yazıyı blogunuzda yayınladıktan sonra 1 çekiliş hakkı kazanmış olacaksınız. Eğer +1 çekiliş hakkı daha kazanmak isterseniz duyuru görseline ait kodları blogunuzun kenar çubuğuna (sidebar) ekleyebilirsiniz. Kumanda panelinize giriş yaptıktan sonra Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/JavaScript yolunu takip ederek aşağıdaki kodları yapıştırın.

<a title="Ödüllü Çekiliş" href="http://bloghocam.blogspot.com/cekilis" target="_blank"><img style="background-image: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top: 0px; border-right: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://lh6.googleusercontent.com/-7mJlCsh5j1o/UO1R7zfZk-I/AAAAAAAAGrs/WIdGdlmm3D4/s350/cekilis.png" /></a>

Blogunuzda şu şekilde görünecek:



!!! Sadece bu görseli eklemek çekilişe katılım için yeterli değildir. Eğer çekiliş metnini yayınladıysanız bu görseli eklemek size +1 çekiliş hakkı kazandırır.

Katılım için zorunlu olan çekiliş metnini blogunuzda yayınladıysanız ve eğer +1 çekliş hakkı için görsele ait kodu blogunuza eklediyseniz bu yazını altına yorum olarak çekiiliş yazısının URL’sini ve iletişim için e-posta adresinizi yazın.

Çekiliş Tavimi

- Son katılım tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi, saat 23:59
- Çekiliş tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
- Açıklanma tarihi: 25 Ocak 2013 Cuma

Önemli Bilgiler

- Çekilişe katılanların listesi, çekiliş tarihinden 1 gün önce Blog Hocam’ın Facebook, Twitter ve Google+ sayfalarında açıklanacaktır.

- Çekiliş web tabanlı bir uygulama olan random.org aracı ile yapılacak ve video olarak kaydedilerek katılımcılarla paylaşılacaktır.

- Ödül kazananlar haklarını satamaz, devredemez ve erteleyemez. Ayrıca ödül kazananlarla 72 saat çerisinde irtibat kurulamazsa, hakları yedek talihliye geçer.

- Sadece bu etkinlik için oluşturulan paravan bloglar çekilişe kesinlikle dahil edilmeyecektir.


Tüm katılımcılara bol şans diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder